Política de privacitat

 

Informació legal

El lloc www.dialogal.org (d’ara endavant, el “Lloc web”) és titularitat de la companyia EDITORIAL MEDITERRANIA, S.L. (d’ara endavant, la “EDITORIAL”), societat constituïda conforme a la legislació espanyola amb domicili en C/Casp, 63, pral. 2a, a Barcelona (08010), titular de CIF nombre B08667230 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 32.178, foli 54, secció 8, fulla nº B-206540.

L’EDITORIAL posa el Lloc web a la teva disposició com a usuari perquè puguis conèixer-nos millor, contactar amb nosaltres o adquirir els nostres productes.

 

L’editorial i l’usuari

En l’EDITORIAL ens importa la seguretat dels nostres usuaris, per la qual cosa la protegim i garantim. Treballem per oferir-te una plataforma web com a canal de compra a través del com puguis adquirir els productes publicats a cada moment en el Lloc web.

 

Què fem amb les teves dades personals?

Per accedir a determinats serveis del nostre lloc web, és necessari que ens facilitis de forma voluntària les teves dades personals. Aquelles dades personals que ens proporcionis, ben emplenant els formularis de contacte que trobaràs en el Lloc web o bé durant el procés de compra, seran incorporats a un fitxer del que és titular i responsable l’EDITORIAL. Realitzem el tractament de dades amb la finalitat de donar curs a la sol·licitud que ens hagis remès.

L’EDITORIAL et garanteix que el tractament de les dades personals es realitza conforme a la legislació vigent, i que en tot cas tindran caràcter confidencial per al personal de l’EDITORIAL.
La informació de les bases de dades podrà ser usada per a la identificació dels usuaris i per a la realització d’estudis estadístics dels usuaris registrats a nivell intern.

Mitjançant l’enviament de les teves dades personals, ens garanteixes que els mateixos són veraços, complets i actuals, i que corresponen a la teva identitat. Seran responsabilitat teva els danys o perjudicis que derivin d’un incompliment per la teva banda d’aquesta obligació.

Les respostes a les preguntes plantejades en els formularis de recollida de dades habilitades en el Lloc web tenen caràcter voluntari, si bé la negativa a facilitar les dades sol·licitades pot comportar la impossibilitat d’accés als serveis que ho requereixin. Durant el procés de recollida de dades, i sempre que se sol·licitin dades, t’informarem del caràcter obligatori o voluntari de la recollida de dades. Els camps marcats en asterisc () inclosos en els formularis són estrictament necessaris per atendre la teva petició, sent voluntària la inclusió dels altres dades.

En el procés de registre de les transaccions i dels pagaments, l’EDITORIAL no emmagatzema cap dada de les targetes bancàries de l’usuari. En cas que la forma de pagament triada per l’usuari sigui targeta de crèdit o dèbit, el càrrec es realitzarà online, és a dir, en temps real, a través de la passarel·la de pagament de l’entitat financera corresponent. En cap cas s’emmagatzemen les dades que puguin relacionar la identificació del mitjà de pagament amb la identitat del seu titular.

Les dades financeres recopilades s’utilitzen per autoritzar el pagament i facturar els serveis. En realitzar transaccions a través del nostre lloc web, ens proporciones el teu consentiment perquè les teves dades personals necessàries es proporcionin a tercers si és necessari per processar les transaccions que realitzis amb nosaltres, com les empreses de missatgeria que gestionen l’enviament en el nostre nom. Això inclou l’intercanvi d’informació amb altres empreses i organitzacions per a la protecció contra el frau i reducció de risc del crèdit. Excepte en el que s’indica anteriorment, l’EDITORIAL no compartirà les teves dades financeres amb tercers sense el teu consentiment previ excepte quan la revelació sigui exigida per la legislació vigent, per ordre judicial, o per una autoritat competent.

 

Quins drets tens?

L’EDITORIAL sol·licitarà, al mateix moment de la recollida de dades, el consentiment de l’usuari per rebre informació, publicitat i comunicacions comercials via electrònica sobre productes o serveis relacionats amb l’activitat de l’EDITORIAL i les seves iniciatives. Al mateix moment de la recollida de dades, podràs manifestar el seu desig de rebre comunicacions comercials o d’oposar-te.

Tens dret a qualsevol moment a accedir a la teva informació, rectificar-la, i oposar-te o cancel·lar el tractament de les teves dades.
Pots exercir aquest dret posant-te en contacte per escrit en la següent adreça:

Editorial Mediterrània
Casp 63, pral. 2a
08010 Barcelona

O bé mitjançant un correu electrònic a info@dialogal.org, indicant com a assumpte, “dades personals de la web”.

 

Com protegim les teves dades?

L’EDITORIAL compleix amb els estàndards de seguretat recomanats per protegir les dades dels seus usuaris. No obstant això, ens és impossible garantir de manera absoluta la seva seguretat, ja que poden existir actuacions de tercers fora del nostre control. Com a conseqüència, en cap concepte l’EDITORIAL serà responsable dels danys o perjudicis causats als usuaris per causes no imputables a la mateixa, tals com, a mers efectes ejemplificativos, situacions de força major, virus, components nocius o intrusions informàtiques de tercers.

 

Comunicacions comercials

L’EDITORIAL et sol·licitarà, al mateix moment de la recollida de dades de caràcter personal, que proporcions el consentiment per rebre comunicacions comercials via electrònica sobre productes o serveis relacionats amb l’activitat de l’EDITORIAL. Podràs manifestar el teu desig de rebre comunicacions personals o oposar-te a elles. A més, tens la possibilitat d’excloure aquest servei seguint les instruccions que s’indiquen en el peu del cos de les comunicacions electròniques.
El tractament de les dades de caràcter personal, així com l’enviament de comunicacions comercials realitzades per mitjans electrònics, són conforme a la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal i de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, així com a la normativa que la desenvolupa.

 

Modificacions en la Política de privadesa

La present política de privadesa podrà variar amb el temps a causa dels possibles canvis legislatius, jurisprudencials o dels criteris seguits per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i/o l’autoritat competent a cada moment. Per això l’EDITORIAL es reserva el dret a modificar la present Política de Privadesa per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials vigents a cada moment.

 

Com contactar amb nosaltres?

Pots contactar amb nosaltres per resoldre qualsevol qüestió enviant un email a l’adreça de correu electrònic info@dialogal.org o al número de telèfon +34 93 237 22 10.