Condicions generals de contractació

 

Informació sobre Dialogal

El lloc www.dialogal.org (d’ara endavant, el “Lloc web”) és titularitat de la companyia EDITORIAL MEDITERRANIA, S.L. (d’ara endavant, la “EDITORIAL”), societat constituïda conforme a la legislació espanyola amb domicili en C/ Casp, 108, 8, a Barcelona (08010 ), titular de CIF nombre B08667230 i inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 32.178, foli 54, secció 8, fulla nº B-206540.
L’EDITORIAL posa el Lloc web a la teva disposició com a usuari perquè puguis conèixer-nos millor, contactar amb nosaltres o adquirir els nostres productes.

 

Objecte de les condicions de contractació

Les presents Condicions generals de contractació constitueixen, juntament amb les Condicions d’ús, la Política de cookies i la Política de Privadesa, el marc jurídic que regula l’ús i serveis prestats mitjançant el lloc web www.dialogal.org, del que l’EDITORIAL és titular. Les Condicions generals de contractació regulen expressament les relacions sorgides entre l’EDITORIAL i tercers que contractin per mitjà del Lloc web. Aquestes condicions estaran a tot moment a la teva disposició a la nostra web perquè puguis consultar-les, descarregar-les o imprimir-les sempre que vulguis.
El contingut del Lloc web no constitueix una oferta de venda, sinó que és una invitació a contractar els nostres serveis. Per això, fins que la teva comanda hagi estat acceptat per l’EDITORIAL, no existeix contracte algun entre tots dos. L’EDITORIAL reintegrarà la totalitat de l’import rebut d’una comanda en cas que el mateix no hagi estat acceptat.
El contracte es formalitzarà al moment en el qual rebis un email informant de l’enviament de la compra, i l’objecte del mateix seran els productes que figurin en aquest correu electrònic.
Adquiriràs la propietat dels productes de la teva comanda una vegada el pagament dels mateixos hagi estat completat, inclosos les despeses d’enviament. No obstant això, no seràs responsable dels mateixos fins que no els rebis.
L’EDITORIAL es reserva el dret a modificar les presents Condicions generals de contractació a qualsevol moment, mitjançant la publicació d’aquestes modificacions en el Lloc web.
T’informem que podrà constituir un delicte d’estafa electrònica la utilització d’aquest sistema de pagament electrònic per a l’adquisició de productes quan concorri algun dels següents suposats:

a) Es facilitin dades falses del comprador o del nombre de la targeta utilitzada com a mitjà de pagament.
b) S’emprin dades de persones diferents al del comprador.
c) S’usurpi la condició de titular de targetes alienes.
d) S’utilitzin nombres de targeta generats per programes informàtics o algorismes similars.

 

Editorial Mediterrània i l’usuari

Posem a la teva disposició un servei de compra online en el Lloc web perquè puguis adquirir còmodament i les 24 hores del dia els productes que desitgis. Si desitges contactar-nos per a qualsevol qüestió relativa a les presents Condicions, escriu-nos un correu electrònic amb la teva consulta a l’adreça info@dialogal.org.

 

Compromisos de l’usuari

Mitjançant la utilització dels serveis de compra, garanteixes ser major d’edat i tenir plena capacitat legal per contractar els productes que oferim d’acord amb les presents Condicions generals de contractació. A més declares conèixer, comprendre i acceptar les Condicions generals de contractació del Lloc web. És obligació teva, com a usuari del Lloc web, proporcionar les teves dades correctament en els processos de contractació, per la qual cosa et recomanem prestar especial atenció a l’hora d’introduir dades de caràcter personal, bancaris i de lliurament de comanda.
En el cas que la contractació sigui efectuada per menors d’edat, l’EDITORIAL no es responsabilitza de la veracitat i exactitud de les dades emplenades per l’usuari, doncs no pot constatar amb certesa l’edat dels mateixos. L’EDITORIAL tampoc assumeix responsabilitat sobre les contractacions realitzades per usuaris que hagin estat expulsats anteriorment de la Web.
Mitjançant la navegació pel Lloc web et compromets a utilitzar els serveis i continguts del mateix de conformitat amb la legislació vigent i les condicions de contractació generals i particulars dels serveis que ofereix l’EDITORIAL a cada moment.
La utilització de la web atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació de les disposicions incloses en aquestes Condicions generals de contractació en la versió publicada per l’EDITORIAL al mateix moment en què l’usuari accedeixi a la web.

 

Accés de menors

Queda prohibit l’accés de menors de 14 anys al Lloc web. En cas de contractació per menors d’edat, l’EDITORIAL no pot constatar amb absoluta seguretat l’edat dels mateixos i per això no es responsabilitza de la veracitat i exactitud de les dades emplenades per l’usuari. Per aquest motiu, l’EDITORIAL no assumirà cap tipus de responsabilitat sobre persones que incompleixin la normativa, siguin menors o hagin estat expulsades amb anterioritat de la web.
L’EDITORIAL podrà a qualsevol moment contactar amb l’usuari requerint-li que demostri la seva edat mitjançant fotocòpia del DNI o equivalent.

 

Preu

El preu especificat per a cada producte de la nostra pàgina correspon al seu preu al moment. No obstant això, és possible que per un error tècnic o humà de l’EDITORIAL s’assigni un preu erroni a un producte. Si aquest error és obvi i inequívoc i hagués pogut ser reconegut de forma raonable per l’usuari, l’EDITORIAL no estarà obligada a subministrar el producte al preu incorrecte. En aquest cas li informarem al més aviat possible i podrà optar o bé per reconfirmar la seva compra al preu correcte o bé per anul·lar-la. En cas que no fos possible contactar amb el client, la comanda es considerarà cancel·lat i se li reemborsarà a l’usuari la totalitat abonada.
L’EDITORIAL es reserva el dret a canviar els preus a qualsevol moment, no afectant això a les comandes realitzades i formalitzats amb anterioritat.
El Lloc web permet triar el país de destinació per calcular el preu final del producte incloent els costos de l’enviament. Si posteriorment el client modifica el país de lliurament del producte, el preu final de la comanda podrà sofrir variacions per ajustar-se a la realitat del requeriment final.
L’IVA s’aplicarà segons el tipus corresponent conforme a la legislació vigent.

 

Formes de pagament

Posem a la teva disposició les següents formes de pagament perquè puguis formalitzar les compres a través de la nostra pàgina web:

  1. Targetes bancàries: disponible per Visa, MasterCard, American Express i Discover. El pagament es realitza a través d’una passarel·la segura de pagament proporcionada per la nostra entitat bancària. Si en el procés de compra la targeta no anés acceptada, la comanda es cancel·larà automàticament. El càrrec a la targeta es realitzarà al moment de l’enviament, per garantir que es cobren únicament els llibres enviats.
  2. Iupay: cartera digital bancària que permet als usuaris emmagatzemar totes les seves targetes per realitzar compres en Internet.
  3. Transferència bancària: podràs realitzar el pagament directament al nostre compte bancari. Utilitza el nombre de la teva comanda com a concepte per realitzar el pagament. Si se selecciona aquesta opció, s’ha de fer una transferència bancària per l’import total de la compra al nostre número de compte, que enviarem mitjançant correu electrònic, una vegada realitzat la comanda. Cal especificar les dades personals i la referència de la comanda.
  4. PayPal és un sistema de pagament electrònic que actua de passarel·la entre una entitat bancària i el comerç electrònic. És una forma ràpida i segura de compra digital.
  5. A recollir en l’editorial: en cas d’escollir l’opció de recollir el llibre adquirit en la pròpia editorial, el pagament es realitzarà en efectiu al moment de retirar la comanda.

En funció de l’opció de pagament que triïs, accediràs a emplenar els camps necessaris per formalitzar el pagament de la compra.
Editorial Mediterrània adjunta la corresponent factura al moment de lliurament de la comanda.
Les transmissions de totes les dades personals es realitzen segons els procediments de Compra segura, que garanteix la confidencialitat de les dades enviades.

 

Enviaments

És possible recollir la comanda en l’editorial: de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 16 a 19 h, i divendres de 9h a 15h. Escull aquesta opció en el formulari de comanda.
El lliurament de les comandes es realitzarà en l’adreça indicada, una vegada confirmat el pagament, en un termini benvolgut d’aproximadament:

a) D’un màxim de 7 dies per a aquells enviaments dins de l’Espanya peninsular (dies laborables a Espanya).
b) D’un màxim de 20 dies laborables per a aquells enviaments a la resta de països (dies laborables a Espanya).

L’EDITORIAL no es fa responsable dels retards en el lliurament de les comandes si es deuen a causes de força major, accions o omissions de tercers o al fet que ens hagis proporcionat una adreça de lliurament incomplet o incorrecta.

Quan s’opta per l’enviament a domicili, s’afegeix el següent cost al preu total de la comanda, que variarà segons el pes i la destinació del paquet:
Enviaments nacionals fins a 1/5 kg: 2 euros
Enviaments a països de la Unió Europea fins a 1/5 kg: 6,10 euros
Enviaments internacionals (excepció països de la Unió Europea) fins a ½ kg: 9,6 euros
En la comanda s’adjunta la factura corresponent, amb IVA. En enviaments a països no comunitaris no s’inclou el pagament d’impostos, aranzels duaners o uns altres, que són a càrrec del comprador.

 

Impossibilitat de lliurament

Si després de diversos intents raonables resultés impossible realitzar el lliurament, l’empresa de missatgeria contactaria amb tu per acordar una nova data de lliurament. Si fos impossible contactar amb tu per coordinar aquesta nova data de recepció, l’EDITORIAL podrà desistir del contracte i considerar-ho resolt transcorreguts 15 dies des que la comanda estigués disponible per al lliurament. En conseqüència, l’EDITORIAL procedirà al reintegrament de l’import dels productes objectes de la comanda en un termini raonable.

 

Devolucions i dret de desistiment

Disposes d’un termini de 14 dies naturals des que rebis la teva compra per realitzar la teva devolució sense necessitat de justificació alguna. Si exercites aquesta opció i retornes el producte, rebràs l’import íntegre del mateix més les despeses abonades per al seu lliurament. No obstant això, hauràs de carregar amb els costos de devolució que variaran en cada cas, segons el país des d’on realitzis la devolució i la companyia de missatgeria que triïs.
Per complir el termini de desistiment, n’hi ha prou que la comunicació relativa a l’exercici per la teva banda d’aquest dret sigui enviada abans que venci el termini anteriorment citat.
Per exercir el dret de desistiment és indispensable que notifiquis el teu desig de devolució enviant un correu electrònic a l’adreça info@dialogal.org. En aquest correu electrònic hauràs d’enviar-nos emplenat el formulari de desistiment que trobaràs en l’email de confirmació de compra.
Els béns que vulguis retornar hauràs d’enviar-los o lliurar-los directament a EDITORIAL MEDITERRANIA, S.L a l’adreça C/ Casp 108, 8a planta, 08010 Barcelona, en un termini de 14 dies naturals des que ens comuniquis la teva decisió de retornar els productes. Es considerarà complert el termini si efectues la devolució dels béns abans que hagi conclòs aquest termini.
Podrem retenir el reemborsament fins a haver rebut els béns, o fins que presentis una prova de la devolució dels mateixos, segons quina condició es compleixi primer. L’EDITORIAL procedirà a abonar-te l’import corresponent una vegada rebuda la mercaderia i prèvia comprovació de l’estat de la mateixa. Et retornarem tots els pagaments que hem rebut de tu, conforme al mitjà de pagament utilitzat en la comanda, sense cap demora indeguda i, en tot cas, a tot tardar en els 14 dies naturals a partir de la data en la qual ens informis de la teva intenció de desistir del present contracte.

No podran retornar-se productes sota aquest dret si sobre els mateixos existeixen sospites raonables que han estat utilitzats. Per acollir-se a aquest dret, els articles retornats hauran d’enviar-se en el perfecte estat i amb els seus embalatges, etiquetes i qualsevol accessori, tal com es va enviar.

No obstant això, no podràs exercir el teu dret de desistiment quan per les característiques dels béns que hagis adquirit sigui impossible dur-ho a terme, la qual cosa no afecta al teu dret a reclamar, si escau, pels danys i perjudicis que hagis pogut sofrir.

 

Productes defectuosos o enviaments erronis

S’admet en tot caso la devolució de productes defectuosos o enviaments erronis causats per l’EDITORIAL, sempre que ens comuniquis aquesta circumstància en el termini de 48 hores des de la data de recepció de la comanda. En aquest supòsit, se’t retornaran totes les despeses efectuades, inclosos els que ocasioni l’enviament efectuat per realitzar la devolució del producte. Si l’enviament resulta no ser erroni ni el producte defectuós, les despeses d’enviament no seran rembolsados ni assumits per l’EDITORIAL.

Els béns que vulguis retornar hauràs d’enviar-los o lliurar-los directament a l’adreça C/ Casp 108, 8a planta, 08010 Barcelona, en un termini de 14 dies naturals des que ens comuniquis la teva decisió de retornar els productes defectuosos o enviaments erronis causats per l’EDITORIAL.

Et notificarem mitjançant correu electrònic que l’import se t’abonarà en els propers dies. La devolució d’aquest import s’efectuarà a tot tardar en els 14 dies posteriors a la recepció del producte en l’EDITORIAL.

 

Disponibilitat dels productes

Les existències dels productes oferts en el nostre Lloc web són limitades, per la qual cosa podria donar-se el cas que un producte no estigui disponible una vegada realitzis la teva comanda. En aquest supòsit, ens posaríem en contacte amb tu via email o trucada telefònica, perquè puguis cancel·lar o modificar la teva compra.

 

Privadesa i seguretat

Editorial Mediterrània garanteix la seguretat i confidencialitat dels processos de compra i comunicació al seu web. El sistema de connexió en el procés de pagament és l’utilitzat per bancs, entitats financeres, institucions i altres entitats per realitzar transaccions de tot tipus de forma segura. Per millorar la seguretat dels nostres servidors i de les pàgines web, tenim una persona dedicada a la supervisió del correcte funcionament i a la solució d’incidències, antivirus i spam, i realitzem canvis de les contrasenyes d’accés al ftp de manera periòdica.
En el cas que triïs com a forma de pagament la targeta de crèdit o dèbit, el càrrec es realitzarà online, és a dir, en temps real, a través de la passarel·la de pagament de l’entitat financera corresponent. Tota la informació sobre el mitjà de pagament confidencial que s’envia a la nostra web està encriptada i per tant, protegida de tercers. No emmagatzemem cap dada de targeta de crèdit durant el procés de registre de transaccions i pagaments.
Pots obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal en la nostra Política de Privadesa.

 

Procediment de compra

Comprar en Editorial Mediterrània és molt senzill. Per a això, tan sol has de seguir els següents passos:

  1. Selecció de producte o productes que vulguis comprar: fent clic a “COMPRAR”, el producte s’afegirà directament a “La seva comanda”, apartat que podràs trobar en la cantonada superior dreta de la interfície del Lloc web. Selecciona “Tramitar compra” per iniciar el procés de pagament.
  2. Podràs verificar el preu de l’enviament fent clic en “Calculi l’enviament” i indicant en quin país desitges rebre la comanda. També comptes amb l’opció d’efectuar tu mateix la recollida en el local, de manera gratuïta. Una vegada hagis verificat que els productes que has seleccionat són els que realment desitges adquirir, fes clic en “Procedeixi a la compra”.
  3. Introducció de dades. Els apartats del formulari de dades destacades amb un asterisc són imprescindibles per completar la compra. Per favor, emplena-ho, al costat d’aquells opcionals que vulguis proporcionar-nos. En “Notes de la comanda” indica’ns qualsevol qüestió que desitgis en relació amb l’enviament del producte. Finalment indica’ns que opció prefereixes per a l’enviament del producte.
  4. Pagament: podràs triar l’opció de pagament que més et convingui. En funció de la forma de pagament escollida (targeta de crèdit o dèbit o transferència bancària) accediràs a emplenar els camps necessaris corresponents a la mateixa. També disposarà de l’opció per sol·licitar factura. Després d’aquesta opció accedirà als camps necessaris per emplenar les dades fiscals.
  5. Accepta, després d’haver-les consultat, les condicions de privadesa i les condicions generals de contractació, fent clic en la casella corresponent. Després d’això, i després de comprovar totes les dades proporcionades, selecciona “Realitzar la comanda”. Per efectuar el pagament, si has seleccionat com a mitjà de pagament targeta bancària, emplena les dades de la mateixa a la pàgina a la qual seràs redireccionado. Per completar el pagament, selecciona “acceptar”.

 

Ajuda i atenció al client

Per a qualsevol dubte o consulta sobre la pàgina web o les presents condicions generals de contractació o del procés de compra, posem a la teva disposició el correu electrònic info@dialogal.org perquè contactis amb nosaltres. Disposem a més de Fulles de Reclamacions a la disposició del consumidor. Pots demanar-nos la fulla de reclamacions a través de l’anterior adreça de correu electrònic.
Si necessites que t’ajudem o tens algun dubte, no dubtis a posar-se en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t.